Over VvHO

 

Doel VvHO

Vereniging voor Hedelse Ondernemers De Vereniging voor Hedelse Ondernemers is een lokale netwerkvereniging die de actieve, sociale, kennis delende en verbindende factor voor ondernemers in de regio wil zijn. Jaarlijks willen wij diverse verschillende bedrijfsbezoeken, uitjes en culinaire ontdekkingstochten organiseren. Dit doen we op zoveel mogelijk verschillende dagen en tijden, zodat het voor alle leden mogelijk is om deel te nemen aan de activiteiten!

Momenteel is de ondernemersvereniging actief bezig met het aantrekken van nieuwe leden en het toevoegen van leuke, leerzame bijeenkomsten. Hiermee zorgt de VVHO dat jij als lokale ondernemer de tools in handen krijgt om op lokaal niveau meer naamsbekendheid en een waardevol netwerk op te bouwen. Als vereniging komen wij samen voor gezelligheid, maar ook om elkaar op het gebied van ondernemerschap te versterken. Dit wordt gedaan door middel van samenwerkingen, maar ook door expertise en kennis met elkaar te delen. Hierdoor sta jij er als ondernemer nooit alleen voor!

 

Historie

In de jaren 70 was er in Hedel een vereniging voor het Midden- en Kleinbedrijf actief,  nl. “Ondernemers Hedel”. Bij deze verening waren detailhandelbedrijven aangesloten. In 1991 werd de “Vereniging Voor Hedelse Bedrijven (VVHB)” opgericht om de belangen van het Hedelse bedrijfsleven te vertegenwoordigen. In 1997 sloegen “Ondernemers Hedel” en de “Vereniging Voor Hedelse Bedrijven” de handen ineen en werd op 5 juni 1997 de “Vereniging Voor Hedelse Ondernemers (VVHO)” een feit. Doel van de VVHO is het bevorderen van de belangen van de ondernemers (bedrijven en detaillisten) in het bedrijfsmatig werkgebied van Hedel in het algemeen en die van haar leden in het bijzonder.

 

Bestuur

Voorzitter  (woordvoerder VVHO)
Edwin Tulkens
Gezond op dreef
Tel.: +31 6 53 22 72 61
E-mail: info@gezondopdreef.nl

Penningmeester (financiën)
Anne-Loes van der Valk
Fysiocompany de Baronie
E-mail: anneloes@fysiocompany.nl

Secretaris (secretariaat)
Stefan Verhoeven
Preventief B.V.
E-mail: Stefan@preventief.com

Bestuurslid
Paula God
A Circle of Life
E-mail: home@acircleoflife.nl

Bestuurslid
Hanny Vissers
Hanéche Huidprofessionals
E-mail: info@haneche.nl

Bestuurslid
Sija Bouwman
Van Mil B.V. Stucadoorsbedrijf
E-mail: sijabouman@planet.nl

Werkgroep: Corine v.d. Bogert, Karla van Knippenberg.

Wilt u telefonisch contact?

 

Bel dan met Edwin Tulkens, 
06-53 22 72 61.

VvHO
Akkerseweg 17
5321 HG Hedel

info@vvho.nl

E-MAIL
info@vvho.nl

TELEFOON
06-53 22 72 61

Edwin Tulkens

Neem contact op

4 + 15 =

 

VvHO © 2019. Realisatie WDPP