In de afgelopen delen hebben we op een openhartige manier kennis kunnen maken met Linde van Rijsewijk-Hofmans. Linde is de eigenaresse van de woonaccessoires winkel Linde Leven waar ze mensen helpt met het geven van woonadvies en een uniek assortiment aan woonaccessoires, kleding en food aanbiedt. Vandaag gaan we het hebben over het toekomstperspectief die Linde zowel persoonlijk als zakelijk voor zich ziet.

Wanneer we de vraag stelde wat Linde’s toekomstplannen zijn, verteld Linde dat ze op dit moment geen specifieke toekomst plannen heeft. Ze heeft nog iedere dag nieuwe klanten die de vraag aan haar stellen “Linde Leven in Hedel?”. Vervolgens kan Linde met volle trots zeggen “Ja, in Hedel!”. Verder verteld Linde ook dat de corona periode, zoals bij iedere ondernemer, hier wel een rol inspeelt. Voor nu heeft Linde geen grotere plannen.

Ondanks dat Linde vertelt dat ze op dit moment geen grote plannen voor in de toekomst heeft, hoopt ze dat ze gewoon nog lekker zit waar ze nu zit. Linde laat alles op haar af komen. Linde verteld dan ook dat ze het erg naar haar zin heeft en dat hoeft van haar niet te veranderen.

Dit was ons eerste interview met VVHO lid Linde van Rijsewijk-Hofmans van Linde Leven. Linde heeft ons een uniek inkijkje kunnen geven in haar ervaringen en haar pad in het ondernemerschap. Volgende week komt weer een nieuw lid van de VVHO naar voren en die zal dan zijn of haar ervaring met ons gaan delen.

Linde Leven Hedel Interieur
Linde Leven Hedel Interieur