In het vorige artikel maakte we kennis met Linde van Rijsewijk-Hofmans. Linde is de trotse eigenaar van haar eigen woonaccessoires winkel: Linde Leven.

Linde Leven focust zich op 3 dingen: living, fashion en food. Living draait om het gedeelte woonaccessoires. Daarnaast, staat Linde Leven ook bekend om het fashion assortiment aan schoenen, tassen en sieraden. Naast woonaccessoires en kleding, biedt Linde Leven ook een food aanbod. Denk hierbij aan echte chocolade, olijfolie en azijn soorten.

Linde verteld dat het naar haar mening goed met haar winkel gaat. In het verleden heeft Linde ook geprobeerd om haar winkel verder uit te breiden. Dit wilde Linde doen in de vorm van een extra winkel. Na een aantal pogingen heeft ze toch besloten om het bij de winkel in Hedel te laten. De winkel houd Linde niet in haar eentje draaiende. Linde Leven bestaat uit meerdere enthousiaste personeelsleden die u graag helpen bij het maken van de beste keuze.

Linde Leven hecht veel waarde aan de lokale betrokkenheid. Linde verteld dan ook dat ze superblij is dat ze in het centrum van Hedel gevestigd zit. Hierdoor is het voor haar mogelijk om mensen uit Hedel en omstreken gemakkelijker te bereiken. Linde vertelt wel dat ze graag een winkel met een stedelijke allure neer wilde zetten. Een winkel die in een stad ook zou kunnen lopen.

Linde vertelt dat de steun van haar partner haar erg geholpen heeft met waar ze nu staat. De man van Linde komt altijd met goede ideeën en steunt haar altijd. “Na de tijd op de beurzen, heb ik gevonden waar ik me graag in wil specialiseren en dat is wat het nu geworden is. Dit maakt mij erg blij”: verteld Linde.

Wil jij weten welke inzichten Linde als onderneemster graag wilt delen en welke obstakels zij overwonnen heeft om Linde Leven een succes te maken? Lees dan het artikel van volgende week en ontdek de kracht in het succes van Linde Leven!

Linde Leven Hedel Interieur
Linde Leven Interieur