Namens de VVHO hebben we de gelegenheid gekregen om Linde van Rijsewijk-Hofmans (eigenaresse Linde Leven) beter te leren kennen. In de vorige delen hebben we kennis kunnen maken met de onderneemster en hoe Linde Leven ontstaan is. Vandaag staan we stil bij de inzichten en obstakels die Linde tijdens haar periode als onderneemster ervaren heeft.

Linde vertelt openhartig dat dingen uitproberen nooit kwaad kan, zolang jijzelf de overtuiging hebt dat het kan werken. Als voorbeeld noemt Linde het uitbreiden naar een 2e winkel: het openen van een winkel in een grote stad. Na dit geprobeerd te hebben, wist ze of dit idee werkte voor haar. Ondanks dat dit idee niet uit de verf kwam, wist Linde dat ze de volledige focus op haar winkel Linde Leven in Hedel wilde leggen. Het hebben van een idee en daarmee aan de slag gaan geeft dus altijd nieuwe inzichten.

Het succes dat Linde Leven heeft, is te danken aan de ervaringen die Linde als onderneemster opgedaan heeft. Haar grootste mijlpaal was toch het openen van haar eigen winkel verteld ze. “Plots stond er in Hedel een winkelpandje vrij en ik hoefde er niet lang over na te denken of een paar dagen later zat ik er al in.” Het openen van haar eigen winkel en de overstap van de grote beurzen naar een lokale winkel is een grote mijlpaal waar Linde erg trots op is.

Volgende week verteld Linde alles over haar toekomstperspectief. Linde verteld waar ze zichzelf en haar bedrijf Linde Leven over 5 jaar ziet staan.

Linde Leven Hedel Interieur
Linde Leven Interieur