Werkconferentie Onderwijs & Arbeidsmarkt op 5 maart

26-02-2018

 

Uitnodiging

 

Op 5 maart organiseren RW-POA Rivierenland en gemeente Culemborg samen met ondernemers, scholen en gemeenten in de regio een werkconferentie over de arbeidsmarkt en het onderwijs. Om kennis te maken en kennis 'om te denken' in daadkrachtige oplossingen. Meld u hier aan voor de conferentie en de thematafels >

 

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Ook in Rivierenland biedt dat volop kansen en uitdagingen.

 

Hoe gaat u om met krapte? Hoe werft u nieuw talent? Hoe schoolt u nieuw talent? Hoe bindt u uw medewerkers aan uw organisatie en houdt u uw medewerkers inzetbaar? Wat verwacht u als werkgever van het onderwijs en wat verwacht u als onderwijs van werkgevers? Welke rol ziet u voor de overheid? En welke gezamenlijke acties zijn nodig?

Meld u aan voor de conferentie »

 

 

 

Clinic Omdenken in onderwijs en arbeidsmarkt

De werkconferentie start om 17.00 uur met een inspirerende en verrassende clinic verzorgd door het team van Omdenken en vindt plaats onder het genot van een ‘walking dinner’. Vervolgens kunt u deelnemen aan thematafels. 

Aan de tafels gaat u in gesprek met collega's uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid over het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

 

 

Talent Event Rivierenland 12 april 2018

Op 12 april vindt het Talent Event Rivierenland plaats op het ROC Rivor in Tiel.

Tijdens het Talent Event brengen we vraag en aanbod van werk in de regio op één dag bij elkaar. Eén dag om kennis te maken met interessante kandidaten, contacten te leggen, matches te maken, personeel te werven, talent te scouten, workshops te verzorgen of te volgen, te netwerken. En… om inspiratie op te doen.

 

 

www.rw-poarivierenland.nl

Regiokantoor - J.S. de Jongplein 2

Tiel - info@rw-poarivierenland.nl

 

 

 

 


 
 


Disclaimer   -  Colofon   -   info@vvho.nl