Beste ondernemer,

Net als u moesten we het nieuws van de doorkomst van de Vuelta via de media vernemen.
Ons hoort u niet klagen! Wat een mooie kans voor de Bommelerwaard om te laten zien wat wij allemaal te bieden hebben.

 

Vuelta 2020.  Hij komt eraan!

Zaterdag 15 augustus is de 2e etappe van de Vuelta. Deze etappe loopt van Den Bosch naar Utrecht. Dit betekend dat de renners van de Vuelta onze mooie Bommelerwaard doorkruisen. De renners rijden vanaf het Land van Heusden  en Altena naar Zaltbommel en daar buigt de route de af naar het noorden richting Utrecht. De route ligt grotendeels op de van Heemstraweg.
We willen u de gelegenheid bieden om met een mooi evenement de doorkomst van de Vuelta te vieren.

 

Doet u mee?

Heb jij een goed plan om iets te doen rond de Vuelta in 2020?
Samen met een tweetal trekkers zijn er twee locaties aangewezen waar evenementen tijdens de doorkomst van de Vuelta georganiseerd kunnen worden.

Locatie 1:
Sportvelden in Zaltbommel (Sportpark de Watertoren) aan de van Heemstraweg. Alan van Tuyl van Cycle Centre 53-11 neemt het voortouw om op deze locatie een mooi evenement neer te zetten. Wilt u graag meedoen? Heeft u een idee? Neem dan contact op met de heer van Tuyl via info@cc5311.nl met als titel: Vuelta.

Locatie 2:
Sportvelden in Heerewaarden (Bukestraat). Martin Covev vanuit MFC de Steen neemt het voortouw om op deze locatie een mooi evenement neer te zetten.
Ook hier geldt, wilt u meedoen? Heeft u een idee? Neem contact op met de heer Covev via  martin.cocev@gmail.com met als titel: Vuelta.

 

Marketing kans

Vanuit de beide gemeenten (gemeente Zaltbommel en Gemeente Maasdriel) pakken we het moment aan om de Bommelerwaard op de kaart te zetten.
We gaan proberen op de provinciale (ei)rotonde bij Kerkdriel de Bommelerwaard volop terug te laten komen via verschillende marketinguitingen.
Heeft u een idee? Wilt u meedoen? Neem contact op met de heer Tomas Ooijevaar via tooijevaar@bommelerwaard.nl met als titel: Vuelta.

Iedereen kan meedoen. Het gaat niet alleen om sportieve, maar ook om ander soort activiteiten (cultureel, historisch, educatief, culinair, verzin het maar!).
Laat je voor jouw evenement inspireren door de 3 verhalen van de Vuelta: https://www.lavueltaholanda.com/de-3-verhalen-van-la-vuelta-holanda/.

 

Tot slot

Laten we er 15 augustus met zijn allen een mooie doorkomst voor de renners, toeschouwers en alle televisiekijkers van maken.
Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van deze email, neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Ilonka Soons – van der Wal

 

Medewerkster Ondernemersteam Bommelerwaard
Gemeente Zaltbommel
T: 0418 – 691 688  | M: 06-29479061  | E: isoons@bommelerwaard.nl

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend