Uitnodiging Krachtmeting

08-06-2018

Onderstaand de uitnodiging van Stichting Kunstmin i.s.m. Gemeente Maasdriel:

 

Geachte ondernemer,

 

Namens de Burgemeester van Maasdriel, Dhr. H. van Kooten en Mevr. A. Sorensen (wethouder cultuur), ondersteund door twee vooraanstaande bedrijven uit de Bommelerwaard, Hitachi (vertegenwoordigd door Dhr. F. van Rijn) en Rabobank Bommelerwaard (vertegenwoordigd door Dhr R. Gommers) heb ik het genoegen u uit te nodigen voor een exclusieve ontmoeting op donderdag 21 juni   17.00 -19.00 uur, locatie  De Dukdalf Zandstraat 9 Kerkdriel. Tijdens de bijeenkomst willen wij u letterlijk en figuurlijk de ‘Kracht van de Bommelerwaard’ laten ervaren.

 

Een aantrekkelijker, sterker Bommelerwaard …is veel waard!

Een krachtige regio heeft vaak een duidelijke signatuur. Ze staat ergens voor, denk aan de ‘Brainport Eindhoven’ ook wel de slimste regio genoemd. Een duidelijk signatuur trekt mensen en bedrijven van buiten de regio aan én verbindt mensen en bedrijven binnen de regio, maakt trots en geeft richting voor ontwikkeling en initiatieven. En dat is zeer veel waard.

 

‘Kracht van de Bommelerwaard’: unieke mix van kunst, cultuur en natuur

De verbindende en unieke waarde van de Bommelerwaard is de mix van kunst, cultuur en natuur! Van Kunstroutes tot Koren en Kastelenroutes. Van Vestingstadjes tot Vrije natuur. Van Pracht in de gracht tot Proeflokaal en Podium voor dans.  Dat is ons statement naar de rest van Nederland, dat is wat ons verbindt binnen onze mooie regio, dat is wat ons bijzonder maakt. En daar willen we wat mee. Nee, daar moeten we wat mee.

 

‘Kracht van de Bommelerwaard’ verdient krachtige partners

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen. Belangrijke stakeholders uit de Bommelerwaard moeten hun schouders zetten onder ‘de kracht van de Bommelerwaard’. U bent er daar hopelijk één van. Hitachi en Rabobank hebben als ‘founding fathers’ een substantiële ondersteuning aan het Cultuur Festival Bommelerwaard 2019 (kortweg CFB19) toegezegd. Echter onder de voorwaarde dat er een brede acceptatie en financiële ondersteuning is vanuit het Bommelerwaardse bedrijfsleven.

Zo wordt u, samen met enkele andere genodigden van de burgemeesters, Hitachi en Rabobank tijdens deze exclusieve bijeenkomst hopelijk de grondleggers van een stukje Nederland waar bedrijven zich willen vestigen, waar toeristen graag hun vrije tijd willen komen doorbrengen en waar mensen willen wonen, werken, recreëren.

 

Ik nodig u uit: KRACHTMEETING, donderdag 21 juni, 17.00-19.00.

Locatie: Dukdalf Zandstraat 9 te Kerkdriel

 

Laat u weten of we u 21 juni kunnen ontmoeten?

Graag antwoorden naar: hans@witdesign.nl

 

Met vriendelijke groet,

namens Bestuur Stichting Kunstmin

Hans de Wit

voorzitter Stichting Kunstmin

 

 Brochure en artikel Dichtbij >>

 

Stichting Kunstmin

Organisator Kunst Kiezel Klei

Initiatiefnemer Cultuur Festival Bommelerwaard 2019

 

 

 

 

 


 
 


Disclaimer   -  Colofon   -   info@vvho.nl