Succesvolle masterclass het vierde Brein

11-07-2016

 

Tijdens de masterclass het Vierde Brein, georganiseerd door de VvHO op donderdag 30 juni, liet Jan Stans van het Vierde brein 25 geïnteresseerde ondernemers ervaren wat de kracht is van ons brein. Daarbij vertelde hij met name wat het vierde brein is, hoe het werkt, hoe je ego hier invloed op heeft en hoe we daar als ondernemers gebruik van kunnen maken.


Opvallend was om ter plekke te ervaren wat de enorme kracht van onze gedachte is en wat dit teweeg kan brengen. Met de kracht van de gedachte in het achterhoofd èn het gegeven dat je als ondernemer alles in je onderneming (leven) besteld, was een onderdeel van de masterclass die de meeste stof deed opwaaien. Maar denk er eens over na. Bestel je je succes als ondernemer of is het een kwestie van hard werken of geluk? Wat als we het leven, ons succes maar ook het falen kunnen bestellen; is het dan niet logisch om juist positieve, succesvolle zaken te bestellen?

 

De deelnemers van de masterclas gaven aan het een erg leuk interessante avond te vinden met zeker stof tot nadenken; kortom een succesvolle avond.

Heb je de masterclass gemist of wil je meer weten?
Kijk dan op www.hetvierdebrein.nl: het eerstvolgende braininar is op 29 juli.

het vierde brein

 

 

 

 


 
 


Disclaimer   -  Colofon   -   info@vvho.nl