Op bezoek bij ... Co Bosch

29-03-2014

Aannemingsbedrijf Bosch Hedel

 

Wij, Gerrit Oomen en Peter Quik van Quik Hedel hebben Dianne Vos van WebdesignProPlus beloofd om een van de leden te benaderen voor een vervolg-interview. Momenteel is Co Bosch van Aannemingsbedrijf Bosch Hedel bij ons aan het werk en maken wij van deze gelegenheid gebruik om met hem in gesprek te gaan.

 

Co, vertel eens wat voor bedrijf jullie zijn!

Co: Aannemingsbedrijf Fa. Bosch is in het kort te omschrijven als een multifunctioneel aannemingsbedrijf. Pa Bosch, in 2001 overleden, was 58 jaar geleden begonnen met een grondkar in de ruilverkaveling. Het bedrijf is uitgegroeid tot wat het nu is en de broers Henk, Bert en ik zitten ook al weer 25 jaar en langer in de zaak. Voor het aannemingsbedrijf ben ik het aanspreekpunt; als je zaken doet met Transportbedrijf Bosch zul je anderen aan de lijn krijgen.

De klant staat bij ons centraal en we bieden dan ook een totaalpakket op het gebied van grond-, water- & wegenbouw, sloopwerken, (sier)bestrating, verhuur van kipperwagens & grondverzetmachines (incl. toebehoren zoals sorteerknijper, prikhamer, palletvorken, bakken enz.) en de handel in grond, grind, zand, menggranulaat etc. Onder onze klantenkring mogen wij dan ook (semi-)overheidsinstellingen en een aantal grote bedrijven rekenen, waar wij de aanleg en het onderhoud op de bedrijven- en fabrieksterreinen verzorgen, inclusief de eventuele bewegwijzering.

 

Wat zijn op dit moment projecten die jullie bezig houden of projecten die jullie zojuist hebben afgerond?

We zijn momenteel met verschillende projecten bezig. Eén daarvan is het opnieuw bestraten van een gedeelte van het terrein van Quik aan de Akkerseweg. Het gaat om een doorgaande route naar de laaddocks die altijd bereikbaar moeten blijven. Het bedrijf moet immers dagelijks hun klanten kunnen blijven beleveren. Voor ons de uitdaging om dit met zo weinig mogelijk hinder in een kort tijdsbestek te realiseren. Dit vergt een nauwgezette planning en goed overleg met de mensen van Quik. Zeker omdat we een stukje vakwerk af willen leveren.

 

Hebben jullie ook last van de crisis en hoe spelen jullie daarop in?

Uiteraard merken wij ook wat van de crisis, maar we zijn tot nog toe goed aan de gang kunnen blijven. Het is wel hard vechten voor je boterham, maar samen met je klanten blijven we naar alternatieve oplossingen zoeken. Gelukkig hebben we een vaste klantenkring die ons ondanks de crisis het werk gunt. Uiteraard tegen marktconforme scherpe prijzen, maar niet met allerlei uitgebreide, uitvoerig omschreven offertes; bewezen vakmanschap en vertrouwen is hier de basis. Ik hoop wel voor de hele economie dat de crisis niet te lang duurt.

Als jullie duurzaam ondernemen, waaruit blijkt dit?

Ons bedrijf is in het bezit van het VIHB-certificaat, dat wil zeggen dat wij erkend vervoerder, inzamelaar, handelaar en bemiddelaar in afvalstoffen zijn en deze ook op een verantwoorde wijze afvoeren.

 

Wat is jullie doelstelling de komende vijf jaar?

Door blijven gaan zoals we nu doen en onze activiteiten uitbreiden met nieuwe technieken en specialiteiten. Een voorbeeld daarvan is het leggen van kabels en waterleidingen zonder dat er gegraven moet worden. Dit gebeurt met een soloraket en doen we sinds januari zelf. 

 

Wat is de reden dat jullie lid zijn van de VVHO?

We vinden het contact met  bedrijven uit Hedel heel belangrijk. Onder deze ondernemers zitten al veel klanten van ons. Bovendien is het uitstapje altijd heel gezellig en daar hou ik wel van.

Website: Bosch-Hedel.nl

 

 

 


 
 


Disclaimer   -  Colofon   -   info@vvho.nl