Woensdag 29 januari 2020 van 8.00 tot 10.00 uur in het Koetshuis van kasteel Ammersoyen

 

Beste toeristische ondernemer, 

U en de andere toeristische ondernemers in de Bommelerwaard maken ons gebied veelzijdig en uniek. Wij zien toerisme als een groeimarkt en zijn er van overtuigd dat een gezamenlijke inzet uw onderneming en ons hele gebied beter op de kaart kan zetten. Samen kunnen we de toeristische ontwikkeling van de Bommelerwaard een succes maken. Daarom werkten wij de afgelopen maanden aan een plan voor streekmarketing. Wij nodigen u graag uit voor de presentatie van het handboekstreekmarketing tijdens een ondernemersontbijt.

Bommelerwaard op de kaart 

Onder het genot van een ontbijt, uiteraard bestaande uit streekproducten en op een bijzonder mooie locatie in het gebied, presenteren we het plan voor streekmarketing. Van u horen we graag of u met ons mee doet.
Het plan voor streekmarketing bevat de nieuwe slogan voor de Bommelerwaard en u krijgt te horen wat we concreet in 2020 gaan doen om de Bommelerwaard op de kaart te zetten. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om met uw collega’s bij te praten en te brainstormen over de promotie en marketing van uw organisatie en het gebied.

Aanmelden 

Wilt u uiterlijk vrijdag 24 januari laten weten of u aanwezig bent? Dan zorgen wij dat er voor iedereen een heerlijk ontbijt klaar staat. Dit kan met een mail naar Ilonka Soons via Isoons@bommelerwaard.nl.

Wij hopen u te zien!  

 

Willem Posthouwer – wethouder Zaltbommel
Jan Hein de Vreede – wethouder Maasdriel

      

Wilt u telefonisch contact?

 

Bel dan met 06 23994457, Anthony van Venrooij

VvHO
Akkerseweg 17
5321 HG Hedel

info@vvho.nl