Introductie Nieuwsbrief

11-12-2013

Vanaf heden zult u ieder kwartaal een nieuwsbrief van de VvHO gaan ontvangen. In deze nieuwsbrief zal speciaal voor u als Hedelse ondernemer nieuws komen vanuit Hedel, de gemeente Maasdriel en landelijk ondernemersnieuws.

 

Omdat de diversiteit aan ondernemers binnen onze vereniging groot is, willen wij u vragen om input te leveren vanuit uw branche wanneer er belangrijke, interessante of vernieuwende informatie te melden is. Op deze manier is het mogelijk om iedere nieuwsbrief aan te vullen met info welke voor andere ondernemers ook interessant is om hoogte van te nemen.

 

Tevens bieden we met deze nieuwsbrief de mogelijkheid om een soort podium voor onze leden te creëren. Wanneer er nieuws te melden is over uw bedrijf is het mogelijk om een advertorial te plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uitbreiding van uw locatie, of het in gebruik nemen van een nieuwe machine.

 

We hopen als vereniging dat we voldoende input van alle leden mogen ontvangen zodat de invulling van de nieuwsbrief ieder kwartaal vernieuwend zal zijn.

 

Informatie kan gestuurd worden aan redactie@vvho.nl.

 

 

 

 

 


 
 


Disclaimer   -  Colofon   -   info@vvho.nl