Bedrijfsbezoek van Knippenberg

25-02-2016

Maandagmiddag 22 februari zijn we als VvHO leden hartelijk ontvangen door Claudia en Peter van Knippenberg. De reden is het bedrijfsbezoek van de VVHO leden aan van Knippenberg Metaalindustrie.

 

De rondleiding in het nieuwe pand van Knippenberg laat zien dat we te maken hebben met een professioneel en gespecialiseerd bedrijf. We volgen letterlijk de route van het RVS door het bedrijf; vanaf het moment dat een tekening/ontwerp van de opdrachtgever binnenkomt tot en met het moment van assembleren.


Voordat we een rondleiding in het bedrijf krijgen laat Peter ons een  bedrijfsvideo zien zodat we al een beetje idee krijgen van hetgeen we zullen gaan zien.

 

Alsof we op de 1e verdieping in een controltower binnenstappen, zo voelt het wanneer we het hart van het bedrijf betreden waar ook hier alle communicatie digitaal geregeld wordt. Vanuit de ’toren’ hebben we prachtig zicht over een groot gedeelte van de werkvloer.

 

Vervolgens worden we door Peter naar beneden geleid waar hij ons uitleg geeft. Nadat de tekeningen in de computer zijn gezet wordt het plaatwerk bewerkt door o.a. het lasersnijden en kanten van het roestvrijstaal. De plaatwerken kunnen ook een basis zijn voor constructiewerken, al dan niet in serieproductie uitgevoerd. Voor deze plaatbewerkingen en constructies is er een groot machinepark aanwezig bij Knippenberg Metaalindustrie.

 

Nadat de platen zijn bewerkt is het tijd voor de nabewerking. Hiervoor biedt van Knippenberg een scala aan mogelijkheden; van stralen, trommelen tot en met mechanisch afbramen. En dat met éen doel: alles gebaseerd op de eindwensen van de klant.

 

Indrukwekkend staaltje van vakmanschap mogen we wel zeggen!

 

Wilt u zelf zien hoe het bij van Knippenberg Metaalindustrie reilt en zeilt? Bekijk dan de video op de website.

 

Knippenberg controltower

 

KNippenberg plaatbeweren

 

Knippenberg

 

Knippenberg

 

Knippenberg

 

 

Knippenberg

 

Knippenberg machines

 

Knippenberg lassen

 

Knippenberg laseren
 

 

 

 

 

 

 


 
 


Disclaimer   -  Colofon   -   info@vvho.nl