Prinses Beatrixstraat en Drielseweg autoluw

14-11-2012

 

Begin dit jaar is er door de gemeente opnieuw gekeken naar de mogelijkheden om de Drielseweg en Prinses Beatrixstraat autoluw te maken en heeft zij andere idee├źn gepresenteerd. Dit was echter ten nadele van aangrenzende bedrijven.

 

De VvHO heeft toen in samenwerking met betrokken leden een vergadering georganiseerd waarin is besloten om allen bezwaar tegen de situatie in te dienen.

 

Na het indienen van dit bezwaar heeft de gemeente Maasdriel de betrokken ondernemers en VvHO voorzitter Birel uitgenodigd voor een gesprek met alle betrokken partijen. Hierin kon een ieder zijn mening geven en is er nader naar de situatie gekeken.

 

Er heeft inmiddels een eerlijke telling plaatsgevonden aan de Drielseweg zodat er inzicht is gekomen in de hoeveelheid verkeer die gebruik maakt van deze betreffende weg.

 

Om de ondernemers niet direct te belasten met een volledige afsluiting is besloten om een tijdelijke afsluiting te hanteren bij de afslag Oude Rijksweg/Prinses Beatrixstraat. Deze is per 8 oktober ingegaan en zal tot maandag 8 april gehanteerd blijven. Vanaf de Prinses Beatrixstraat blijft het wel mogelijk om de Oude Rijksweg op te rijden.

 

Als VvHO kijken wij tevreden terug op de goede onderhandelingen tussen de gemeente en de ondernemers.

 

 

 

 


 
 


Disclaimer   -  Colofon   -   info@vvho.nl