Paardenmarkt

29-10-2012

Aankomende maandag 5 november is het weer zover. Hedel wordt veranderd in een waar ‘Paardenhandeldorp’.  Traditie getrouw vindt op de 1e maandag van november dit Hedels evenement plaats te midden van het dorp. Wegen worden afgesloten en alternatieve verkeersroutes zullen aangegeven staan.

 

Naast de paardenhandel vindt er ook een warenmarkt en een kermis plaats. De warenhandel is te vinden parallel aan de paardenmarkt beginnende in de Weth. Michelshof/Dreef/Prinses Irenestraat. De kermis is als altijd op het parkeerterrein in het winkelgebied. Deze gaat op zaterdag 3 november al van start van 13.00-24.00 uur. De omliggende winkels zijn overigens op zaterdag gewoon tot 17.00 uur geopend. Op zondag is de kermis geopend van 13.00-18.00 uur en maandag gaat deze van start om 0.00 uur en zal deze sluiten om 17.00 uur.

 

Op zaterdagavond 3 november beginnen de feestelijkheden in o.a. de feesttent bij café De Zwaan. Hier komt dan de Q music drive-in show met de foute party. De voorverkoop is inmiddels al zo’n succes geweest dat alle kaarten verkocht zijn.

 

Daarnaast bevindt in het dorpshuis ’t Gelre's End op dezelfde avond een feestavond plaats genaamd La Stampa. De entree hiervan is gratis. Hierbij wordt tevens de Hedelenaar van het jaar bekend gemaakt.

 

Vervolgens begint het echte gebeuren op zondagavond vanaf ongeveer 21.00 uur op de feestlocaties ’t Gelre's End, Flux en in de feesttent bij De Zwaan. Overal zal gezelligheid en muziek aanwezig zijn.

 

Feestvierders zullen die nacht al vanaf 02.00 uur de eerste handelswaren binnengebracht zien worden. Vanaf dat moment zal de ‘Helse Paardenmert 2012’ echt van start gaan.

 

Namens de VvHO wensen wij een ieder een goede en gezellige paardenmarkt toe.

 

 

 

 


 
 


Disclaimer   -  Colofon   -   info@vvho.nl