Geslaagd VVHO-Uitje

25-06-2014

 

De aftrap van het VVHO-uitje vond  om 18.00 uur plaats bij Café Bar le Duc waar de magen gevuld werden met een chocolade bol. Rond de klok van 18.30 uur maakten Jaap en Berrie van  Menumeneeren (zie www.menumeneeren.nl) hun entree op hun eigen ludieke wijze. Gekleed in ouderwetse kleren en gewapend met fluitje, paraplu en tas, namen zij de groep mee naar buiten voor de wandeling.

Tijdens de korte wandeling vanuit de Uilenburg naar de Torenstraat (Pilkington's), werden langere stops gemaakt. Tijdens de stops werden "feiten" over de stad aangestipt. Feiten bekleedt met een dikke laag fantasie. Het wandelen was niet heel leerzaam, maar wel interactief en heel leuk.  De lachspieren werden dan ook goed getraind.

Om 19.45 uur kwamen we na de "lange" en hilarische wandeling bij Pilkington's aan, waar we in de prachtige binnentuin ontvangen werden met een glas rosé prosecco en een amuse. Ondertussen was de kok bezig om op de Oklahoma Joe grill het vlees en vis te garen. Rond de klok van half negen werd het grillbuffet geopend en konden we genieten van heerlijke zalm. diverse luxe vleessoorten en verschillende warme en koude garnituren. Hierna volgde nog een dessertbuffet.

Rond de klok van elf uur kwam er een einde aan dit en bourgondisch en gezellige uitstapje. Voor foto's uitstapje zie: https://vvho.nl/page/10116/foto-s.htmll 

 

 

 

 


 
 


Disclaimer   -  Colofon   -   info@vvho.nl