Aandacht voor wat varkens graag willen

19-03-2012 - Hedel

HEDEL - Op de Biologische varkenshouderij van Andries en Janny van den Bogert-Hoeflaken in Hedel is aandacht voor wat varkens graag willen. Daar lopen de varkens lekker vrij rond. Het is dan ook een biologische varkenshouderij. Hier hebben varkens het best naar hun zin met hun ruimere lig- en loopruimte in de stallen, de stro onder hun hoefjes en de vrije uitloop naar buiten toe. Er is zelfs een heuse modderpoel!


Wilt u een kijkje komen nemen? Er zijn rondleidingen voor groepen vanaf 15 personen op afspraak. Telefonisch reserveren via: 073-5993713/06-20385530 of via e-mail: aajm@xs4all.nl.

Bij Andries en Janny kunt u ook aan huis biologische vleespakketten bestellen. Dat zijn pakketten van ongeveer 20 kg per stuk. Er is keuze uit 2 pakketten. Ambachtelijk klaargemaakt door keurslager Jonkers te Est Vers vlees, dat u zelf in kunt vriezen. Bestellen per telefoon: 073-5993713/06-20385530 per e-mail: aajm@xs4all.nl. Bij voldoende bestellingen krijgt u bericht wanneer u het pakket op kunt halen. Prijs: € 9,00 per kg.

 

Steeds meer mensen ontdekken biologisch varkensvlees. Het aantal varkenshouders dat net als Andries en Janny, zelf of samen met een keurslager, het varkensvlees verwerkt tot kwaliteitsproducten voor de verkoop aan huis neemt steeds meer toe. Dankzij de uitschakeling van de tussenhandel is het vlees vaak wat goedkoper dan in de supermarkt.

 

 

 

 


 
 


Disclaimer   -  Colofon   -   info@vvho.nl